måndag 14 november 2011

Vörtbröd

Idag efter skolan tog jag mig en tur till Stadsbiblioteket för att läsa lite tidningar. Till min förtjusning hade de Allt om Mat Julspecial, tidningen som jag varit nära att köpa flera gånger!
Tidningen tyckte jag var fin och innehöll en del goda recept, men jag skulle nog inte säga att den hade varit värd att köpa. Ofta tycker jag att mat-tidningar bara innehåller några få goda recept och annars bara recept man läser en gång och sedan aldrig mer:p
Nåja, åter till tidningen. I tidningen hittade jag framför allt tre recept som fångade min uppmärksamhet extra mycket. Dels var det ett recept på Snöbollar, vitchoklad-godis med kokos - hur gott låter inte det? Det tror jag får bli årets nyhet på godisbordet :D
Dels hittade jag två recept på bröd, ett på julbröd och ett på ett vörtbröd. Efter att ha läst dessa recept var jag tvungen att skriva ner dem, och jag funderar faktiskt på att testbaka vörtbrödet i helgen eller nästa helg när jag åker hem. Jag har letat och letat efter ett bra recept på vörtbröd, och det skulle vara så kul om detta föll mig i tycke! Med andra ord, jag vill baka NU!


Har ni något extra bra recept på vörtbröd eller väljer ni att köpa ? :)

2 kommentarer:

  1. Jag gjorde vörtbröd för nått år sen med en vörtmix från Santa Maria (tror jag) Helt okej i smak och väldigt smidigt att göra.
    Men måste erkänna, köpe-vört-bröd från en bra bagare är ju supergott. Mindre stressigt oxå ;)

    SvaraRadera