tisdag 8 november 2011

Årets första rejäla julshopping

Idag efter skolan så ägde årets första ordentliga julshopping rum.
Detta var inte alls planerat, men helt plötsligt föll jullängtan över mig med dunder och brak och jag kände hur jag var TVUNGEN att julhandla idag! Dock sparade jag bland annat Åhléns och Mamsell K till på fredag då min älskade syster kommer ner till Uppsala och ska sova hos mig till på lördag.
Jag besökte House Hold och blev knappt 500 kr fattigare (men hittade så mycket mer, BESÖK House Hold om ni är i Uppsala), sedan tittade jag in på Myrra och köpte ett doftljus (Sparkling Cinnamon, min favorit), två små hjärtan att hänga i granen och en julklapp som maria ska ge till kusin my :) Men även där fanns det så mycket mer, så på fredag blir det att dra med syster dit och kolla på fler julsaker, men även på ett bord som jag tror jag ska köpa till rummet :)
Sist besökte jag Village, men där hittade jag inte så mycket - tycker att deras julsaker är lite för moderna för min smak. Men jag köpte två röda ljuslyktor med "Merry christmas" text på.

Ett ytterligare julinköp var tidningen Härliga Jul. Jag hade inte ens hört talas om att det skulle komma ut en tidning som bara handlade om jul, men när jag var in en snabbis på affären och handlade bröd och ost så fick jag syn på den. Funderade väl sisådär 5 sekunder innan jag tog med den till kassan.

Sakerna jag handlade idag tänker jag inte visa ännu, då jag faktiskt ska försöka låta bli att kolla på dem till det blir dags för pyntandet i rummet. Men en sak är säker efter idag, jultemat i rummet blir definitivt ljus, ljus och ännu mera ljus! :)

Den här ska bli min god natt-saga idag. Något säger mig att jag kommer sova väldigt gott efter att jag läst denna :)

Mitt lilla skåp som jag börjat fylla med julsaker (HJÄLP, det är redan fullt!). Väntar till dagen då detta ska öppnas och sakerna ska packas upp!


Hur går det för er med julhandladet? Sparar ni på krutet, eller köper ni lite titt som tätt? :)

9 kommentarer:

 1. ska bli spännande å höra om du kan hålla fingrarna borta ;)
  NJa, det köps nog ganska friskt det här året men jag börjar inse att lägenheten inte är så stor och jag får nog bromsa in...

  SvaraRadera
 2. SV; säg till när du lagt till gmi :) jag har redan lgt till dig!

  SvaraRadera
 3. Titt som tätt =)vem kan låta bli ???

  SvaraRadera
 4. Sv; okej .., kommer nog läsa din blogg en nu i dessa tider, kul ide till blogg :)!

  SvaraRadera
 5. Sv: Ja men visst vore det bra om vi kunde sprida dofter via nätet, så himla bra! :)

  Jag köper julsaker titt som tätt, det börjar göra min pojkvän smått galen men det är ju bara jul en gång om året ^^ Jag har dock börjat inse att jag inte vet hur jag ska ha det så jag får nog vänta nu tills jag börjat pynta så jag ser vad som saknas :)

  SvaraRadera
 6. Titt som tätt helt klart! Såg du ljuset inne på household som luktade saffran? Helt ljuvligt...

  SvaraRadera
 7. sv: Har inte sett det heller tidigare. Jag var bara inne en snabbis i förra veckan, så jag hann inte kolla in utbudet så mycket. Ska dit snart igen, måste lukta på oljan då! Vad har man den till förresten?

  SvaraRadera
 8. Spännande med lite nytt julpynt! Jag fick också med mig lite nytt idag :) Jag tänkte göra som du, (försöka) att inte titta på det tills det är dags att julpynta på riktigt :P

  SvaraRadera