måndag 28 november 2011

Ny glögg

I helgen var jag och min syster på en liten julmarknad i Björbo och då hittade jag denna spännande nyhet - Tillmans Rabarber och Kanel glögg.
Tillmans heter ett företag som ligger ca 15km hemifrån mig och de har stora bärodlingar och säljer massor av egenproducerade produkter av just bär, och även lite annat. Jag är helt såld på deras Jägarglögg och gillar även deras Enbärsmust, därför kunde jag inte motstå att köpa en flaska av deras nyaste tillskott i deras glöggfamilj.
Så nu har jag 4 nya glöggsorter att provsmaka, så en glöggkväll snart med familjen och kusinfamiljen tycker jag vore ett lämplig tillfälle, more the merrier ;)

6 kommentarer:

 1. Spännande! Hoppas du berättar hur det smakade sen! =)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin glöggflaska! :) Jag gillar inte smaken av glögg men däremot doften ^^

  Sv: TACK! Jag blir så himla glad av dina kommentarer, de gör verkligen en skitdålig dag till en jättebra dag :) Och jag tycker verkligen inte att du ska behöva känna så, vad är det som kan förändras med din kropp på en månad som du inte kan förändra sen igen? :) Förresten så tycker jag inte att du ska vara orolig för du verkar vara en fantastisk tjej så passa på och njuuuuuut! :) Denna månaden kommer bara en gång om året ;) KRAM!

  SvaraRadera
 3. Rabarber och kanelglögg lät spännande undra om deras sortiment går att hitta i Stockholm?!

  SvaraRadera
 4. Gott!! Vi har ett rabarberi ganska nära, dom gör massor av olika glöggsorter! Inte bara rabarberglögg, utan alla möjliga smaker. Har däremot inte köpt dom ännu, men det lokala brukar nu smaka godast. Inget massproducerat direkt :)

  SvaraRadera