tisdag 29 november 2011

Resultat

Okej, det var självfallet risgrynsgröt jag skulle göra. Och hur blev det?
Alltså, njaah. Inte riktigt så gott som jag hade hoppats.
Hade hoppats på att gröten skulle vara lika god, eller till och med bättre, som grötkorvarna jag brukar köpa, men det var det inte. Konsistensen var bra, men det smakade lite för mycket smör och inte som min älskade grötkorv. Så det var kul att testa, men nej - hädanefter håller jag mig till grötkorvarna :)

6 kommentarer:

 1. sv: Haha, jag gillar doften av glögg, jag rent ut sagt älskar doften av glögg! :) Det blir alltid att sambon dricker och jag luktar. Jag gillar inte glögg för att jag tycker att det är för sött, det är samma sak med vanlig saft, det är för sött. Sen så gillar jag inte varma drycker (förutom varm oboy!) så det kan va det som gör att jag inte gillar glögg för jag har smakat så många sorter men hittar verkligen ingen som jag står ut med att dricka. Men jag försöker verkligen lära mig dricka glögg! :)

  SvaraRadera
 2. Nej jag har inget speciellt knep, jag brukar inte ha kanelstång i. Jag tar standardmjölk, smör och ev lite grädde

  SvaraRadera
 3. Det är ju lättare med köpegröt om inte annat. :) Men jag föredrar mammas hemmagjorda gröt jag! :)

  SvaraRadera
 4. Sv: Haha,vad roligt att du associerar det med julgran, det är ju lite speciellt :)
  Det tycker jag är det svåraste, att få musten att räcka länge ;)

  SvaraRadera
 5. Min farmor brukar göra jättegod egen gröt :)

  SvaraRadera
 6. Men vad synd :( Kanske har du vant dig vid sockersmaken på de köpta, när man kokar egen brukar man ju inte sockra, så det är bara att lägga på lite extra sen när man ska äta, sen så skulle jag rekommendera äkta smör och inte margarin (för margarin har en konstgjord smörsmak, och inte en speciellt god smak heller tycker jag). Förresten, vilken fin blogg du har!

  SvaraRadera