fredag 11 november 2011

Substitut

Jag har en liten "regel" om att inte lyssna på julmusik förrän dagen jag tar in mina julsaker, men jag kan erkänna att i år har det varit svårare än någonsin att hålla fingrarna borta från spotify och alla jullåtar som finns det. Riktigt tufft har det varit när alla underbara julbloggar tipsat om olika jullåtar och jullistor som finns på spotify. Dock har jag sparat dessa, för vem kan få för mycket julmusik egentligen?

Men för att lindra mitt stora sug efter julmusik så har jag en låt som fungerar som ett slags substitut för mig. Min syster tycker att det är en äkta jullåt, och visserligen tycker jag att den är lika fin vid jul som nu. MEN, det är ingen direkt jullåt så den tillåter jag mig själv att lyssna på.
Men nu när jag bara är en dryg vecka ifrån att få ta in mina julsaker så nu är det riktigt kämpigt mina vänner, men jag får helt enkelt lyssna sönder (går inte...) Koppången istället.

Här är nog en av mina favoritversioner:


Jag gillar när det bara är fiolspel eller annan musik och ingen sång.

3 kommentarer:

  1. Tack o lov att jag inte är ensam i att inte lyssna ännu!! Jag lider nästan :P Men tradition är tradition, våran julkänsla kommer explodera som mest när det väl ska hända egentligen, nu när vi faktiskt håller oss lite :) Skulle må dåligt av att sätta igång för mycket nu när det inte är jul i övrigt!

    SvaraRadera
  2. Men vad komiskt, jag gjorde också ett inlägg idag om just denna visan som jag tycker man kan lyssna på redan nu.

    SvaraRadera