torsdag 10 november 2011

Lite mer julfynd

Jag kunde inte hålla mig igår, utan "råkade" slinka in på favoritaffären Mamsell K här i Uppsala. Och oj, oj, OJ vad mycket fint det fanns där. Hela butiken andades jul, det enda som saknades var julmusiken - men avsaknaden av julmusik märktes knappt på grund av allt fint julpynt och den härliga stämningen som rådde där inne.
Med mig den här gången blev en röd "Ittala"-look-a-like skål, den lilla minilyktan (se ovan) och en söt liten gris (se ovan). Jag sparade dock på krutet och tänker återvända dit imorgon med syster i följe - antar att det kommer bli dyrare då...
Jag är verkligen helt kär i den lilla lyktan och i grisen. Dock köpte jag bara en gris, men jag tänker köpa en till imorgon för det ser lite futtigt ut med bara en i fönstret mellan ljuslyktorna. Sedan blir det nog inköp av den obligatoriska papperskalendern på Mamsell K imorgon. Älskar verkligen känslan av att varje morgon få öppna ytterligare en lucka och se en fin bild, och dessutom se hur luckorna fram till julafton minskar.

Brukar ni ha en papperskalender? :)

2 kommentarer:

  1. Åhh vilken söt gris!! :) Och en superfin lykta! Jag tror jag har sett den där Ittala-look-a-like skålen. Jag har faktiskt ärvt en röd sådan (äkta) och den ska få komma fram nu till jul :)

    SvaraRadera