torsdag 3 november 2011

Marabou Premium Winter Caramel - recension

Nu har jag smakat den nya Marabou Premium och vad tyckte jag?Tja, den var väl god - men inte alls i närheten av de där chokladsorterna som gör att man bara vill ha mer och mer och ÄNNU MER.Det som tilltalade mig mest var definitivt lukten, då den påminde lite om knäck. Men fyllningen, som jag tror ska påminna om knäck, smakade lite "låg-kvalitetesgodis".
Dock är det ingen choklad som jag kommer köpa igen, men det var spännande att testa i alla fall.
Jag måste tyvärr meddela er att jag kommer nog inte testa några mer julprodukter nu på ett tag, anledningen (för att göra den kort) är att jag inte mår så bra och bara är dum mot mig själv.
Jag hoppas verkligen att den nalkande julen och det nya boendet gör att resten ordnar sig lite, vill verkligen uppleva en sagolik jul. En RIKTIG jul, och inte som den var förra året.

12 kommentarer:

 1. Oj då, det lät dramatiskt det där med din hälsa. Glöm inte att ta hand om dig! Hoppas du mår bättre snart!
  Kram! :)

  SvaraRadera
 2. Det lät ju inte alls bra! Håller tummarna för att det vänder så snabbt som möjligt, vad det än kan vara! Chokladen ser inte riktigt ut som min grej, men bara de döper den till något juligt blir man ju nyfiken :) Kram!

  SvaraRadera
 3. Det lät ju inget vidare, jag hoppas verkligen att du snart mår bättre och får en riktig toppen jul precis som du önskar!

  SvaraRadera
 4. Svar: Jag kan verkligen rekommendera Pernillas julkokbok. Jag har bara ögnat igenom den, men av vad jag har sett så älskar jag den! :)

  SvaraRadera
 5. Hoppas du blir bättre!! :) Jag blir nästan tokig av att man vill ha ALLT man läser om, och nu just innan advent ska vara tiden man verkligen ska lugna sig med sånt.. så jag ska också skärpa mig, inge mer provningar nu!! Hoppas du får en bra jul i år, det gäller nog bara ta tillvara på dom små stunderna så kommer allt gå fint :D

  SvaraRadera
 6. Letade efter den chokladen i min affär men hittade den inte. Kommer väl snart hoppas jag. Kul att testa nytt. Tråkigt att du inte mår bra nu när allt ska vara så kul.

  SvaraRadera
 7. Sv: Haha ja, det är nästan lite läskigt! ;)

  SvaraRadera
 8. Ha hand om dig,hälsa är viktigare än allt annat.

  SvaraRadera
 9. Svar: Hemtrevligt var helt okej, men inte lika bra som Amelia jul :)

  SvaraRadera
 10. Det där lät inget vidare...ta hand om dig ordentligt och hoppas allt ordnar sig.

  SvaraRadera