torsdag 24 november 2011

Försöker

Om bara allt kunde vara så enkelt som att sätta upp ett fint litet julkort på en vägg.
Det pirrar i magen av att vi bara är 3 dagar från första advent och en månad från julafton, men allt hamnar i skuggan. Vems fel detta är? Jo, det är självfallet mitt eget.
Det är jag som gör att jag inte kan njuta av julens godsaker och stämningen som råder genom att missköta mig. Jag skrämmer mig själv.

Men även om jag just nu inte riktigt befinner mig i julens underbara stämning så ska Ni veta att ALLA julbloggar höjer mitt humör och tillåter mig att glömma bort mig själv för en stund.
Tack♥

5 kommentarer:

 1. Vackra Lina! Önskar så att jag kunde hjälpa. Försök ta hand om dig. Tänk på att om 15 år ska du se tillbaka på den här tiden och då hoppas jag att du kommer tänka "vad dum jag var som inte vågade njuta och leva fullt ut". Livet, och framför allt julen, är för kort för att inte lägga allt vad krav och tyngder åt sidan. Nu svamlar jag... Hoppas bara du tar hand om dig.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej
  Får jag påminna dig om att DU är din största kritiker? Om fotona är nytagna så finns det ingen anledning för dig att inte njuta av julens goda. Visst, stora tshirts gör att man inte ser figuren, men om jag ser på ditt ansikte och dina armar finns det ingen anledning alls för dig att skippa den där extra kakan.

  Jag är en av dessa som kämpar med några kilo för mycket. Inte många längre, hade som mål att bli av med 8 och 5 av dem har rykt. Nu under julen kommer jag att njuta. För det är inte det som görs mellan jul och nyår som är viktigt. Det är vad som görs mellan nyår och jul. Jag är mycket väl medveten om att det kommer att bli något kilo plus, men det är det värt. De kan jobbas bort igen.

  Så ta hand om dig. Att njuta är inte samma som att frossa...

  Peppkramar

  SvaraRadera
 3. tsak för receptet! verkar supergott=)

  Bara man får upp lite i hemmet så blir man påmind om julen. Det gäller dock att påminna sig själv så man inte glömmer bort. lätt hänt om man har mycket annat att tänka på...

  kram

  SvaraRadera
 4. Mitt råd är: ta det lugnt! Sätt dig ner och andas och försök att tänka objektivt på det du känner. Är det rimligt eller ej?
  Jag stämmer in i Hellys, Tomtens dotter och Victorias kommentarer.
  Jag har varit en som kämpat åt båda håll. Först 70 kg ner och sedan det svåra; att gå upp de där kilona som blev för många. Jag vet hur svårt det är att kombinera teori och praktik - man är så klok i tanken, men det kan vara så svårt att genomföra och rädsla och ångest hamnar i vägen.
  Jag hoppas att du kan resonera ner de negativa tankarna och låta de positiva vinna - och inte bara över jul, utan för framtiden också.
  Sen får man börja om varje dag. En dålig dag igår betyder inget idag. Du är stark och det är skitbra(ursäkta språket) att du skriver av dig!!!
  Stora adventskramar till dig.
  /Jessica

  SvaraRadera