lördag 26 november 2011

Årets julklapp - i min mening

Jag älskar min mamma, men jag älskar henne ännu mer för att hon valt att även tänka på andra vid jul. När det var dags att avslöja årets julklapp skrev jag ett inlägg om att man kunde ge bort en get och jag har sedan dess tyckt att det vore en bättre årets julklapp - men HUI tyckte matkassen var bättre.
Dock har min mamma var söt nog att både ge bort en get och en energisnål vedspis, och till råga på allt - jag fick ingå i "presenterna" också. Även om man inte får ett tack från personen som detta skänks till så värmer det ändå när man tänker på hur dessa gåvor faktiskt kan förändra någons liv :)


3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken mysig blogg du har :)
  Och visst är det väl världens bästa julklapp att ge bort en get eller välbehövligt vaccin tex? Det brukar jag alltid göra varje jul, kanske en liten summa och många gånger så varje vuxen på julafton får en viktig klapp samtidigt som de får något de önskat sig. Och det är underbart att få denna typ av klapp också tycker jag :)

  Tänkte tipsa om en tävling som jag har i min blogg med start idag där du kan vinna Pernilla Wahlgrens underbara julbok - tävla gärna du också :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Sv: man kan verkligen tro det, när man ser hur fint det är! Men det kostade bara 149 kr för alla 9 figurer :) köpte det på tradera, men det är sprillans nytt då en säljare där köper upp massor av nya exemplar och säljer ut dessa + låter folk buda! :) Vissa som budat har fått köpa tågen för typ 100 kr bara!

  SvaraRadera
 3. Sv: Jodå! ;) Pepparkaksdeg var det :D

  Håller helt med dig, att ge bort en get borde varit årets julklapp! Vad fint att man får se vem det är som får getan, det känns lite extra i hjärtat när man ser personen som blivit hjälpt.

  SvaraRadera