onsdag 22 oktober 2014

Kärlek för julkort


Okej, så här ligger det till. Jag har ALLTID älskat julkort. En period var alla väggar i mitt barndomsrum täckta med julkort under december månad - och det tog flera timmar att sätta upp dem!
Nu har åren gått (japp, hela 23 år har jag blivit...) och jag har ändrat min "julstil" lite under årens lopp. Dock älskar jag fortfarande julkort, men inte så pass mycket att jag klär in alla väggarna med dem. Jag älskar mer att hitta fina, unika julkort som inte säljs överallt och som gör att mottagaren, förhoppningsvis, förstår att jag tänkt till lite extra.
Just nu har jag en stor beundran för Lisa Tofft, älskar hennes magneter, kort, nyckelhållare - you name it. Och det är också där jag hittat årets tre första julkort. Nöjd, nästan så att jag vill behålla dem själv.
Älskar framför allt kortet med skatan. Skator är nämligen speciella för min familj/släkt, varför är en annan historia. Nu ska jag bara lista ut vilka de lyckliga ska bli, dock har jag redan en viss aning om vilka som ska få dessa...

Hur är det med er? Julkortskärlek eller bara ett nödvändigt ont med julen?

2 kommentarer:

  1. Jag tycker jättemycket om julkort :) Försöker skicka ut till nära och kära varje år, dessvärre får man inte så många själv som jag skulle önskat :)

    SvaraRadera
  2. Jag är ingen julkortsfantast, men jag skickar alltid kort på barnen.

    SvaraRadera