onsdag 29 oktober 2014

Det nalkas jul...

Alltså, vad är det som egentligen händer?! Jag har sedan slutet på september längtat till jul och försökt att inte bli alltför julgalen redan nu (vet dock inte hur bra jag lyckats med det...), men ikväll när jag var och handlade så slog det mig vid åsynen av alla julchokladsorter. Det är ju jul snart, och då menar jag SNART. Alla nedräkningar till Julafton visar på knappt 60 dagar, men julen startar ju så mycket tidigare än så! Jag har, och kommer alltid, ta fram mina julsaker veckan innan advent, och dit är det ju typ tre veckor nu?! För att lugna ner mig efter denna insyn valde jag omsorgsfullt ut en av alla de jultidningar som fanns i tidningsställen, lade ner en extra julmust i varukorgen och satte på julmusik i hörlurarna när jag cyklade hem. Kändes mycket bättre.
Krams♡

5 kommentarer:

 1. Hur klarade du av att bara välja EN av jultidningarna?! Haha!

  SvaraRadera
 2. Ja det närmar sig onekligen med stormsteg :)

  SvaraRadera
 3. Jag har längtat ovanligt lite efter julen den här hösten men när jullängtan började komma förra veckan slog det mig också att "det är ju SNART dags". Jag brukar fixa alla julklappa innan november är slut men har inte ens börjat. Vad är det med mig?

  SvaraRadera
 4. Ganska ofattbart att det är så nära.. längtar inte lika mycket i år, men det är inget jag sörjer, tror det bara blir bättre när det väl blir advent så blir det lixom en wow-känsla utan förväntningar!

  SvaraRadera