lördag 18 oktober 2014

Livet idag alltså

Idag tog jag ett tåg vid samma tid och till samma plats som förra lördagen, nämligen till Uppsala. Denna gång var det för att spendera dagen med en av mina finaste vänner, Therese, och besöka Kaffe och chokladfestivalen som pågår i Uppsala denna helg.

Jag anlände innan Therese och hann kika runt i favoritbutikerna, och till min glädje hade julen kommit fram mer än i Falun. Den affär som imponerade mest på mig var Household. Köpte dock inget (ekonomiska skäl), men blev kär i två vita älgar (?).

Eftermiddagen spenderades på Kaffe och chokladfestivalen mumsande på choklad och sörplande av kaffe. Och MYGOD, så mycket god, ekologisk och fairtradechoklad det fanns♡ tyglade mig och köpte endast fyra sorter, visar dem i ett annat inlägg då en av dem helt klart klassificeras som en julchoklad.

Nu sitter jag på tåget hem, smuttar på julmust och lyssnar på julmusik och mår allmänt bra. Den här dagen alltså. ♡
Önskar er alla en fin lördagskväll, hoppas ni haft en fin dag♡

3 kommentarer:

 1. Låter perfekt! Och du...jag har blivit kär i konstigare saker än två älgar - t.ex. en julapa, en kitshig uggla och allt som oftast i skor.... ;)

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt när man känner sig alldeles varm inombords efter en riktigt bra dag:) Det är ju inte alltid det är så, så man njuter desto mera de bra dagarna:)
  Julkram!

  SvaraRadera
 3. Förstår att du hittade bra saker på household, dom brukar alltid ha fina saker. :)

  SvaraRadera