söndag 11 december 2011

Tredje advent

GLAD TREDJE ADVENT!


Idag när jag vaknade fick jag lov att nästan nypa mig i skinnet, men visst var det sant - idag är det den TREDJE advent. Det känns helt galet! Igår var det bara 2 veckor till julafton och jag som nyss tyckte det var första advent.
Men att komma ihåg är att första advent faktiskt var tidigast möjligast i år, och fjärde advent är faktiskt hela 6 dagar innan julafton. Men ändå, varför rusar alltid tiden i december när jag vill kunna stanna upp och njuta så mycket som möjligt?

Ni får ursäkta mina dåliga uppdateringar just nu, men jag är inne i en intensiv tentaplugg-period då jag har en ENORM tenta den 14:e. Men jag kommer nog göra inlägg lite då och då fram tills dess trots stressen, för det finns nog inte mycket som är bättre än att mysa upp i soffan/sängen och mysa ner mig i alla julbloggar och stänga ute all stress från skolan.

Idag ska jag jobba till 4, sen kommer kusinerna och syster med pojkvän upp och har namnsdagsmys/glöggkväll :D Vi ska bland annat testa glögg så det står härliga till, och jag ska försöka dokumentera detta med bilder och betyg på de olika glöggsmakerna! Spännande! :D

Vad är era planer för dagen?

7 kommentarer:

 1. Jag vet, helt galet va snabbt det gör - men av någon anledning gör det ju det varje år. Men just iår känns det mer eftersom vi har höstväder och varmt här. Det känns fortfarande som att jag går och väntar på december och liksom missar att den redan är här.
  Idag blir det handlar julklappar, baka pepparkakor och läsa texter till jobbet, innan SISTA jobbveckan med elever - GÖTT!

  SvaraRadera
 2. Ikväll blir det glögg här med.
  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 3. Visst går det fort ! Kul med pepparkakstävlingar man får lite tips ; )
  Idag ska dottern & jag göra ett miniatyrskåp med miniatyrer som jag har hittat på vinden.
  Det var ett tag sedan de var framme... Temat ska vara julhandel.

  SvaraRadera
 4. Håller med om att det går sjukt fort! Själv ska jag bara njuta idag, ingen press och ingen stress :) Hoppas du får en bra dag.

  SvaraRadera
 5. Glad tredje advent till dig med :)
  Hoppas du hinner njuta av dagen trots tentaplugg. Tiden bara springer iväg ju...
  Jag har också tentor på gång, på fredag och måndag den 19e. Längtar inte ett dugg men försöker ta pauser då och då för att orka med. Igår pluggade jag inte alls :P
  Hoppas du får en fin kväll med dina nära och kära och jag ser fram emot dokumentation från glöggprovningen. Kram

  SvaraRadera
 6. Fort går det när man har roligt! :) Man får inte glömma att passa på att njuta för innan vi vet ordet av så är det påskafton ;)

  Lycka till med tentan!! :)

  SvaraRadera