onsdag 28 december 2011

Så var det slut

Då var det den 28 december och nyår nalkas och julen börjar, tyvärr, lida mot sitt slut. Visserligen kommer jag fortsätta lyssna på julmusik och njuta av alla lukter, smaker, etc. som julen innebär och granarna kommer stå gröna och granna i stugan till en bit in i januari.

Anledningen till att jag inte gjort något inlägg sedan 23 december är att jag helt enkelt var helt less på det. Jag ville bara "vara" och njuta av årets bästa dagar utan att ha internet eller mobiltelefon där som hela tiden pockar på uppmärksamheten. Det är inte så att jag blev att ogilla alla julbloggar och så, men det blev att kännas som ett "måste" att göra inlägg och läsa andras julbloggar. Och om det är något som INTE ska existera vid jul så är det "måsten". Därför beslutade jag mig för att helt enkelt skjuta bloggen/internet åt sidan och bara njuta av allt det underbara helt enkelt.

Julen har varit mysig, varm och helt underbar - förutom att jag även i år förstört för mig själv ett antal gånger. Det är så läskigt att dagen före julafton och självaste julafton bara blir att gå fortare och fortare för varje år. Jag minns när jag var liten hur dagen före och förmiddagen på julafton var evighetslånga, det enda man väntade på var att kusinerna skulle komma och julklapparna skulle öppnas! Men nu njuter jag av varenda sekund, sekunder som dessvärre bara rusar iväg.

Nåja, jag känner att min lust att julblogga inte är så stark längre utan jag vill försöka njuta av det som är kvar av julen och sedan ta nya tag till nästa år.
Det har varit galet mysigt att läsa alla andra julbloggar dagligen och se hur det julstökas runt om i Sveriges alla julbloggande-hem. Jag hoppas att vi får fortsätta läsa varandras bloggar även 2012.

God fortsättning och ett GOTT NYTT ÅR!
All kärlek, Lina

6 kommentarer:

 1. Du har gjort helt rätt i att skjuta blogg och internet åt sidan. Är det något man vill är det ju att njuta av de sista skälvande juldagarna man har.
  Jag hoppas att du har haft en mysig, fin jul och att vi ses igen när det börjar rycka i julnerverna framåt hösten =)

  Kram //Jessica

  SvaraRadera
 2. Önskar dig ett gott nytt år, tack för en fin blogg!! =) hoppas vi hörs igen nästa höst! Kram/Lisa

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år, och så nya friska tag till hösten :-)

  SvaraRadera
 4. Tack för att jag har fått vara med denna julen, trevlig blogg. önskar den en fortsatt underbar 2012 och på återseende. Ces

  SvaraRadera
 5. Jag har hittat en choklad som påminner om Vintervit. Om jag inte mins fel gillade du Vintervit lika mycket som jag gjorde.
  http://julen.gladers.net/#post298

  SvaraRadera