tisdag 14 december 2010

Uppdatering

Ojoj, nu har det varit tyst här sen i fredags. Det beror på att jag spenderat hela helgen med bekanta och familjen och inte kommit i kontakt med en dator med ett "fungerande" internet förrän nu :)

Ska meddela alla att jag är ROCKY-ROAD-frälst! Jösses vad goda de blev, och det roliga var att alla andra också tyckte det :) Jag hade ju med mig en halv sats till de vi besökte i helgen och de gillade dem jättemycket, så mycket att det slutade med att vi gjorde en ny sats på lördagen! hihi!
Tack vare Rocky Road-görandet så har jag blivit supersugen på att göra mer godis och även julvört, kakor - ja, allt som har med julen att göra i princip! Känns det igen?
Dessvärre är det Uppsala och plugg som gäller tills på fredag, sedan blir det hem att julstöka och även plugga.. Har sista tentan 22:a december, hur taskigt är inte det?

Och får ju inte glömma, GLAD LUCIA i efterskott! Hoppas ni hade en underbar lucia, för det hade jag. Fylld med julmusik, lussebulle och pepparkakor! :D Dessutom var jag på Magnus Carlssons julkonsert "Änglarnas tid" på kvällen och det var hur fint som helst! Han har verkligen en otroligt fin röst, och han sjöng en av mina nya julfavoriter - First Noel! MYSPYS!

1 kommentar:

  1. Jag är också jätte sugen på att julbaka nu! Det börjar ju närma sig. Och just vörtbröd som du pratar om hade varit kul att testa! Har du något bra recept? Jag letar för fullt!

    SvaraRadera