torsdag 2 december 2010

Mitt egna vinterland♥

Nu är jag hemma i Fröjdberget igen och jag njuter av varje andetag! Dagen har spenderats mestadels i soffan kollandes på Ronny och Julia! Är helt fast i den kalendern, tycker den är riktigt mysig :) Dock har jag kollat klart nu, suck.. Menmen, bara att ge sig på nästa kalender - Pettson&Findus står på tur!

Här kommer lite bilder på hur mitt underbara vinterland ser ut denna december kväll, så otroligt vackert! Kallt, men vackert - och juligt

Här bor jag! Fönstret ovanför trappen är mitt :)
Vår adventsgran

8 kommentarer:

 1. Du har det mysigt :) lätt mysigaste rummet ser du ut att ha också!

  SvaraRadera
 2. Så vackert! Ser så mysigt ut med alla varma ljuskällor inne när det är mörkt och kallt ute :)

  SvaraRadera
 3. Sv: Precis! Jag älskar att ta promenader om kvällarna vid den här tiden, och få kika in genom folks fönster på allt mys och fint pynt :)

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt fint hus:) Önskar jag bodde så också, speciellt till jul! Ser verkligen inbjudande ut, med alla ljus där inne och den glittrande snön utanför!

  SvaraRadera
 5. Sv: Aa, i lägenhet:) Flyttade hemifrån för 1,5 år sen, så bor i en liiiiten liten etta på 26 kvm, haha! Men åker såklart hem till familjen över jul!

  SvaraRadera
 6. ja det var verkligen jättefint! så roligt att snön har kommmit och lagt sig så tidigt, så man får den här ordentliga julkänslan :)

  SvaraRadera
 7. Vilken underbart fin advents gran ni har! Riktigt vackert :)

  SvaraRadera