torsdag 16 december 2010

Söndagens storslagna planer

Dålig uppdatering just nu, och det får faktiskt bli lite så. Jag håller nämligen på att plugga till en enorm tenta som är den 22:a december (2 DAGAR FÖRE JULAFTON?!). Dessutom försöker jag samtidigt hinna med att njuta av julen och de här dagarna före julafton som FAKTISKT är de allra bästa. Därför blir bloggandet lidande , och det finns inte så mycket jag kan göra åt det.

Dock kan jag dela med mig till er om mina och mamma och marias storslagna planer inför söndagen --> Fjärde advent. Då ni mina vänner, då ska det bli rena pepparkakslandet här i Fröjdberget! :) Pepparkaksbak nummer två (och dessvärre det sista för denna jul...) ska ske och dessutom ska årets pepparkakshus göras från grund och allt - TOPPEN! :D
Så här såg förra årets pepparkakshus ut, och årets kommer väl se i princip likadant ut. Vi är traditionella här hemma, det kan ju hända något hemskt om vi skulle göra ett nytt! Usch, bara tanken ger mig kalla kårar längs ryggen ;)

Imorgon blir det dock också lite välförtjänt julmys på kvällen med los padres efter att jag (förhoppningsvis) pluggat effektivt under dagen. Då blir det lussekattsbak och sedan mys till På Spåret och kanske någon julfilm med lussekatter, julmust, pepparkakor samt Aladdin- och Cloettapraliner! Mums! Fick nämligen hem rabatt på Aladdin ask från ICA, bara 19kr för en ask - GALET BRA! Dessutom fick pappa en Cloetta ask från jobbet igår. Med andra ord kan jag inte klaga så mycket över morgonkvällens planer.

Vad händer hos er denna sista helg innan jul? :)
GLÖM FÖRESTEN INTE MELODIKRYSSET JULSPECIAL PÅ LÖRDAG KL 10!

Många kramar från en lite för stressad Lina


5 kommentarer:

 1. Lycka till med tentaplugg, trist två dagar innan jul men inte så mycket att göra åt me än att plugga.. Tur du även har lite mysigt att se fram mot!

  SvaraRadera
 2. Lycka till med tentaplugg... men vilken enorm men så vacker pepparkakshus med alla dekorationer runt omkring.. säger bara WAU!

  Själv ska vi in med första julskinkan imorgon i ugn och sen ska det vara lite annat smått och gott med vänner.. sen står packning i våra schema hela helgen! Sista helgen jag kan få hjälp av mannen innan de är dags att flytta.. om vi inte vill spendera julhelgen med att packa och det vill man ju bara inte!!! Ja man måste passa på och njuta! Inte ta någon blogg stress! Nedräkning har börjat: 7 dagar kvar!

  SvaraRadera
 3. Vilket pepparkakshus! Mycket mycket fint. :)

  SvaraRadera