söndag 19 december 2010

Fjärde Advent

Glad Fjärde Advent till er alla!
Är det inte helt galet att det är fjärde advent?! Nu är det bara drygt 4 dagar kvar (+ två timmar typ) tills Dopparedan. Det känns lite trist faktiskt att det går så här himlans fort, jag har pga. tentaplugget inte alls hunnit med att julmysa så mycket som jag skulle vilja och jag är alldeles för sönderstressad för att det ska vara hälsosamt. Helst av allt skulle jag bara vilja mysa ner i soffan framför julfilm med julgotte och täcke - men det är så mycket som sätter stopp för det, då helst den nalkande tentan.
Och allt julgodis jag vill göra till jul? Ja, det får bli maraton-julgodisgörande-julbak på kvällen den 22:a och hela dagen före julafton helt enkelt.
Idag har jag, mamma och Maria i alla fall haft ett riktigt pepparkaksmaraton-bak här i Fröjdberget. Först gjordes pepparkakshusdelarna, sedan bakade vi vanliga pepparkakor (och jag åt seriöst halva degen typ - illamående, ajajaja) och tillsist satte vi ihop pepparkakshuset och garnerade det med den vitaste glasyren och snöliknande florsocker :) Så nu står det traditionella pepparkakshuset åter igen i vårt vardagsrum och sprider en ljuvlig doft åt alla som passar rummet, helt underbart.

Nu ska jag sova, men jag hoppas att ni alla haft en underbar dag och att ni slipper känna er stressade!
JULKÄRLEK TILL ALLA!

3 kommentarer:

  1. Visst vill man bara njuta nu, tiden kan gärna få gå lite långsammare den här veckan!

    SvaraRadera
  2. Åh vad synd att du är så stressad! :( Jobbigt med tenta såhär kring jul. Hoppas att du får julfrid snart!

    SvaraRadera