tisdag 5 oktober 2010

Nyfiken..

Alltså, jag är verkligen inget fan av vit choklad för sig. Vit choklad kan vara gott när den är blandad med nougat (Aladdins pärlnougat, mumma!) eller tillsammans med någon annan choklad (kinderchoklad, oh I love), men vit choklad för sig har aldrig fallit mig i smaken.
Trots detta så har jag blivit riktigt nyfiken på Marabous Vintervit. Bara förpackningen får ju en att tro att man älskar vit choklad, håller ni inte med?
Har dessutom sett videor och bilder på folk som äter denna goding (?) och bitarna ser riktigt aptitliga ut - men jag vet inte om jag vill köpa en hel chokladkaka själv.. Känns lite onödigt om det visar sig att chokladen inte alls är god, jag kanske kan lura min syster till att köpa en och sedan kan jag ju tigga till mig en bit eller två?
Det mina vänner, det låter som en toppenidé.. Nu gäller det bara att få med syster på min plan - håll tummarna!

6 kommentarer:

 1. Jag Skulle säga : Köp den!
  Om du sedan inte gillar den kan du använda den och baka på: t.ex. göra vit frosting till muffins eller något annat gössit. OFtast tycker jag att bara äta chokladkakebitar blir "för mycket", det behöver liksom blandas med något. SÅ mitt tips är att baka på den. Kanske göra chokladmuffins med vita chokladbitar i...låter inte jättetråkigt om du frågar mig ;)

  SvaraRadera
 2. Jag är också jättenyfikenoch längtar efter att smaka chokladen! Ifall det blir för mycket bara choklad kan du ju smälta den och göra julgods på den, typ med rostad mandel eller annat mumsigt.

  SvaraRadera
 3. Sv: Du har helt rätt inställning till julmusten, och colan ;) Det är många som säger att de föredrar glasflaskan, jag själv har faktiskt inte ens tänkt på det :P Men jag ska tänka på det mer i år!

  SvaraRadera
 4. Ja kööööp :) Tror den är suverän, sen om du inte gillar den går det att göra massa bakverk på den säkert!

  SvaraRadera
 5. Ah, då är de nog på väg hit också... Ska kolla i lite fler butiker idag tänkte jag :)

  Men åhh du måste smaka! De är kanongoda!!!

  :)

  SvaraRadera