onsdag 27 oktober 2010

Min Julbok

Titta vad som kommit på posten till mig - Min Julbok! :D Beställde ju den förra veckan och nu har jag fått den, och den är helt underbar! Den innehåller allt från texter på några av de bästa jullåtarna till fylla-i bitar. Dock ska jag inte börja fylla i min ännu, vill spara på det lite mer. Men om någon av er funderar på att köpa den här, men ännu är lite osäkra, sluta tveka! Köp den, ni kommer inte ångra er.
Nu ska jag återgå till min choklad, har lite chokladmys här efter lunch och mycket riktigt, det är Marabou Vinter Vit som smaskas för fullt - det är ju faktiskt lillördag idag ;)

11 kommentarer:

 1. Den ser verkligen ut vara en mysig bok! :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Den hittade jag på Lidl faktiskt, 8 kr ;)

  Vad roligt att du köpt boken! :)

  SvaraRadera
 3. Oj, vem är det som har gjort den där boken? Stavfel ju... Det ska stå "De här dofterna är jul för mig" Inte "Dom har dofterna är ju för mej" ... Vad dåligt..

  SvaraRadera
 4. Hej, här kommer en till julblogg som vill trängas lite med er andra. Jag kör en utlottning av julgrejer om du vill vara med. www.julistan.com

  SvaraRadera
 5. haha men GOTT! du jag tycker samma! Är inget stort fan av kladdkaka :) tror man ätit för mycket i sina dar, haha. Så är dom så enormt stora, man äter för mycket fastän man inte gillar dom xD tokigt. Så får se om jag ens köper den :) Så kul med en julboook. Vill ha :) fast pengarna säger STOPP! Har ju en tygtomte på G, han får baske mig räcka!

  SvaraRadera
 6. Sv: Ja precis, alldeles för plastigt motiv typ!

  SvaraRadera
 7. Den ser ju riktigt fin ut :)
  Förhoppningsvis blir det en sån för mig också så småningom!
  Sv: Okej, kul att veta lite mer om dig :)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vart köpte du den? Och vad kostade den?

  SvaraRadera
 9. Tack för erbjudande, men jag kan vänta till jag hittar Marabou Vinter här... :)

  SvaraRadera