söndag 17 oktober 2010

Kvällsköp

Vad gör Ni en helt vanlig söndagskväll när det bara är 34 dagar kvar tills julsakerna får göra entré i mitt julrum igen? Förhoppningsvis myser Ni i soffan tillsammans med nära och kära och njuter av denna helgs sista timmar.
Själv sitter jag själv i Uppsala, på tv:n rullar någon värdelös film och i min mage har jag numera massor av god Lindt 85% mörk choklad. Dessutom har jag beställt en HELT AMAZING bok från Lilla Fjärilens Design, som jag såg på sannaschristmas julblogg häromdagen. Är helt förälskad i den och nu är den som sagt snart påväg hem till mig! Tjoho, lycka!
Hittade även en bok som hette "Mina bästa Julrecept", men det hade blivit lite för dyrt att köpa både så jag tänker önska mig den i julklapp istället och håller tummarna för att någon är snäll nog att köpa den till mig!
Ett litet tjuvkik på raringen som jag köpt. Så mysigt att fylla i minnen och traditioner man har, och sedan kanske om några år kunna titta i den och minnas jularna förr :)
Denna står numera högt på min önskelista!

15 kommentarer:

 1. Men åååh vad underbart!! Som jag har velat ha en sån här bok! Helt perfekt ju:)

  SvaraRadera
 2. Den verkar fin boken, men lite dyr tycker jag.
  Eller så är det det f.d. arbetslösa i mig som talar =)

  SvaraRadera
 3. Sv: Dock slår inget din header!;D Sååå mysig!

  SvaraRadera
 4. Jag köpte också den + flera andra böcker till... kunde inte hålla mig! Några till mig själv och några till julklapp. :)

  Sv: Ja, det finns så mycket gott till jul!

  SvaraRadera
 5. Sv: Ja, det är perfekt! Köpte "Min bror" till min bror, där jag ska fylla i saker om honom och oss, sedan "Min bästa recept" till min pappa som blivit pensionär och ska lära sig laga mat. Osv. Finns så många bra böcker! :)

  SvaraRadera
 6. Vilken rolig grej!
  Har redan en egen version av den med recept, men den andra verkar ju jättegullig.
  En sån vill jag också ha! :D

  SvaraRadera
 7. Sv ja men precis, bara prova julskinkan för enligt mig så är det underbart gott och ha på mackan ! :) Aah provade att göra kulorna förra året, lite pillrigt men riktigt smarrigt =)

  SvaraRadera
 8. Sv: Ja, det är var synd. :( Det är en bra julklapp! :)

  SvaraRadera
 9. Sv: Haha bra där, man får tolka lite som man vill ;)

  Superkul att du köpte boken, den är fantastiskt rolig tycker jag!

  SvaraRadera
 10. Asså, din header är så mysig! :D

  SvaraRadera
 11. Sv: Visst är det svårt?! :)
  Men ska du nu "fuska" är det ju bra att du kör på ordentligt. Min kille har lovat mig en minijul sen när jag har för mycket abstinens. Tror det kommer behövas som uppiggning för allt plugg! :D

  SvaraRadera
 12. Jag tror att jag måste köpa en sån bok också, faktiskt. Men vi får väl se.

  Sv: Ja, de där tomtarna är verkligen jättesöta, men som sagt otroligt dyra :/

  SvaraRadera
 13. Så mysiga böcker :) Skulle köpa hem om jag inte sparade massa pengar nu, till julklappar ;D jihooo.

  SvaraRadera
 14. SV: typiskt!! Ser att i princip INGEN fått tag i chokladen ;) bara dom som har himla tur. Nåja, om nån vecka borde det gå att få tag i miljoners vintervit.. hoppas jag =)

  SvaraRadera
 15. Sv: Ja, frakten på boken hade varit obskyrt dyrt om man beställt den som vanligt. Så då hade jag aldrig bestämt den, blev så glad när jag kom på att jag ju känner folk i Australien. :) Så ja, vänner utomlands är användbart haha!

  SvaraRadera