onsdag 2 september 2015

Ett kärt återkommande beroende...

Redan 2012 gjorde jag ett inlägg om ett visst ätbart livsmedel, ett livsmedel som genom åren ständigt varit ett kärt beroende under höst-/vinterperioder. Vad pratar jag om om inte det godaste "knäckebrödet" någonsin, då alla fröknäcken inkluderade - dvs. kanelknäcke! Dessa har återigen flyttat in i mitt (och numer även Kristians) skåp ovanför kylskåpet - och där kommer de finnas flera månader till i varierande mängd (sällan ett fullt paket, sådana existerar inte i min omgivning...). Att kurra ner i soffan/fåtöljen i ett rum fyllt av tända ljus med ett alltmer påträngande mörker utanför fönstret med ett fat med kanelknäcken framför sig är just nu ett av mina favoritscenarion, ett scenario som gärna får förkomma mer än en gång per dag.
För er som inte har provat dessa raringar kan jag med glädje meddela att de finns i princip varenda mataffär - så köp, köp ♡

4 kommentarer:

  1. Syrran introducerade dem till mig för bara någon månad sedan (kan du tänka dig?!) - nu har ett flertal paket flyttat in i mina skåp! Såå gott och perfekt till höstmyset och varma chokladen:)) Och det bästa är att man inte behöver något pålägg!!!

    SvaraRadera