måndag 1 november 2010

Risgrynsgröt♥

Idag är det den första november och det innebär att jag nu - ÄNTLIGEN - får äta risgrynsgröt(eller tomtegröt för den som föredrar det) igen! Och jag säger det bara - MUMS! Både doften och smaken av risgrynsgröten i kombination med kanel var helt sagolik och skålen tog slut innan jag hann säga julskinka (tragiskt..). Har 1½ till risgrynsgröts-korv (för ja, jag tycker dem är godast!) i kylskåpet - lycklig? jag? Hur kan ni tro det? ;)

9 kommentarer:

 1. Längtar också efter tomtegröt men min regel säger julaftonsmorgonen så det är ett tag kvar! :-)

  SvaraRadera
 2. Åh risgrynsgröt vad gott! har inte ätit det ännu i höst...

  SvaraRadera
 3. älskar nästan alla sorters gröt :)

  SvaraRadera
 4. Sååå juligt! På fredag ska jag försöka få tag i juleskum & nån chokladtomte! Tiden är inne när november är framme. SV: Ja, Settman tycker jag påminner lite om hunden Pluto när han blir tokig :P hahah.. konstigt jämförelse men men! Åh vi söker också 3 granar varje år! I år ska jag köpa en plast till mitt rum, men äkta gran i själva huset - SJÄLVKLART :D Ingen jul utan äkta gran!

  SvaraRadera
 5. SV: håller med! En ständig kamp, haha. Det är ju så rätt att spara. Jag har varit inne på det superlänge... men på fredag kommer jag INTE klara det, det är jag 100% säker på :D fast, lider inte av det egentligen :D haha! Ja, jag ska nog dra hem fler än 1 chokladkalendrar! Man vill ju ha alla motiv :D och all choklad :o

  SvaraRadera
 6. Ett säkert jultecken, att det är dags för Lina att äta gröt till frukost! :D

  SvaraRadera
 7. visst är det underbart?! jag har också ätit det nu, och det är helt fantastiskt! Gäller att köpa hem ett antal korvar, för dom går åt snabbt!!

  SvaraRadera
 8. Sv: Jag tycker precis likadant! :)

  SvaraRadera