måndag 1 november 2010

Årets julvärd?

Diskussionerna och funderingarna angående vem som ska bli årets julvärd i SVT har dragit i gång och tydligen så verkar Fredrik Lindström vara en av personerna som är mest i "hetluften" just nu. Hmm, jag vet inte riktigt om jag får några direkta julkänslor av den mannen. Visserligen är han ganska kul, men inte speciellt julig.
Jag diskuterade både med kusinerna och mamma om vem som skulle kunna tänka sig vara en bra julvärd i år, och vi kom fram till två personer; Mark Levengood eller Leila Lindholm!
Vore inte någon av dem passa riktigt bra ? :) Mark Levengoods röst är ju så himla julig, älskade han som berättarröst i "Ronny och Julia" och Leila Lindholm är ju en äkta "bull-/mysmamma".


GLÖM DESSUTOM INTE JULMUST-TÄVLINGEN SOM PÅGÅR!

6 kommentarer:

 1. Jag tycker absolut inte Fredrik Lindström men era förslag tycker jag låter bra! :-)

  SvaraRadera
 2. Jo era förslag lät hur bra som helst :) skulle gärna se båda två!

  SvaraRadera
 3. Mark skulle jag mer än gärna se som julvärd men absolut inte Leila Lindholm! Tycker hon är för mycket, övertrevlig och försöker se sååå söt och snäll ut. Har hört så mycket skit om henne, hon är tydligen riktigt falsk och behandlar alla runt omkring hennes som skit förutom dem som kan hjälpa hennes karriär, mot dem är hon lika rar och sockersöt som hon är på tv. Trodde verkligen inte det om henne men har hört det från så många källor så nu får jag rysningar så fort jag ser henne. Nä någon mer jordnära människa vill jag helst se på julafton för om hon dyker upp får tv:n vara avstängd=)

  SvaraRadera
 4. SV: Ja men vill ju verkligen tro att hon är lika go och snäll som hon ser ut att vara i tv-rutan. Men det jag har hört att hon är krävande, divig och arrogant är kanske bara elakt förtal som inte alls stämmer. Å andra sidan så har hon tjänat miljoner på sina böcker, tidningar och tv-program genom att vara sådär "perfekt" och jag har svårt att tro att man kommer så långt genom att bara vara snäll och rar tyvärr så lite sanning kanske det finns bakom påståendena ändå.

  SvaraRadera
 5. håller med till 300%! Dom är superjuliga! Peter Settman är en rolig typ också!

  SvaraRadera
 6. sv: Ja den var verkligen jättebra! :) Allt i hemmet köpte jag också för att Leila var med men jag blev lite besviken på henne också. Efter att ha sett hennes program där hon bakar och har sig i de mest fantastiska köken så tror man ju att hon är precis sån, men det är hon tydligen inte och hon gillar mer det avskalade när julen kommer. Jaja, jag gillar henne i tv:n! :) Och hon är fortfarande mysig som person :)

  SvaraRadera