söndag 4 september 2011

Julkalendern 2012

När jag kollade runt på flera julbloggar så ser jag till min förtjusning (?) att flera bloggat om nästa års julkalender, och det ska bli en uppföljning av 1996 succé - nämligen Mysteriet på Greveholm!
Dels blir jag överlycklig då Mysteriet på Greveholm nog är min absoluta favoritjulkalender genom åren, men samtidigt så blir jag lite tveksam - hur ska de kunna leva upp till julkalenderns första succé?
Hur många kommer inte sitta hemma i sofforna och förvänta sig en lika bra kalender? Och visst, det är ju inte omöjligt att uppföljaren lever upp till förväntningarna, men jag har svårt att tro att man 12 år senare ska kunna göra en lika bra uppföljare, helst med tanke på standarden på de senaste årens julkalendrar.
Men jag tänker absolut inte dömma ut den här kalendern i förhand, utan kommer nog precis som många andra sitta i soffan vid 7.15 2012 den 1:a december och vänta med förväntan.

Vad tror ni, flipp eller flopp?

4 kommentarer:

 1. Håller med... De som gillade 1:an kommer säkert inte gilla denna... Men vi får se! Jag gillade inte ettan så jag kanske gillar denna bättre ;P haha

  SvaraRadera
 2. Jag gillade inte ettan alls men kanske denna är bättre då. Ska bli skoj att ta reda på :)

  SvaraRadera
 3. Det kommer nog, tyvärr, inte bli lika bra som den första. Men man kan ju alltid hålla tummarna :)

  SvaraRadera
 4. lite orelevant men det är 15 år sedan ;)
  fördelen är ju att det är samma manusskrivare som första serien och det sägs vara samma skådespelare och det är ju ett STORT plus :)

  SvaraRadera