söndag 11 september 2011

Saknad och förhoppning

Den senaste veckan har jag haft en sådan stor saknaden efter - enligt mig - en av förra årets största succéer, nämligen Marabous Vintervit!
Detta ledde till att jag ett inköp av Lindts vita choklad, och visserligen var den god men den levde verkligen inte upp till Vintervis rykte.
Jag älskade allt med choklad!
Tjockleken, den lena smaken, förpackningen den kom i och känslan jag fick av att äta den (=SNART ÄR DET JUL).
Så jag hoppas, verkligen hoppas att Marabou återinför Vintervit när julen kommer närmare (oktober kanske?) så att jag återigen får njuta av den här raringen - för den var, och är, så GOOOD och jag njöt alldeles för lite av den förra året!
Om den återkommer ska jag ta mig tusan bunkra upp ett rejält förråd, frågan är dock hur länge det förrådet räcker. Choklad har nämligen hos mig en benägenhet att försvinna, för fort..
Håller ni med mig därute? Saknar ni också denna goding och vill återse den i affärerna i år med?
Eller vill ni kanske se någon ny nyhet istället?

8 kommentarer:

 1. haha åh vilka minnen! Jag minns hur länge jag väntade på denna choklad! Sprang runt i hela piteå för att få tag i den.. till sist, där en perfekt dag fanns den i vår lokala konsumbutik! DET var julstämning, jakten på vintervit.. vill också ha tillbaka, den var GOD! :P Men dom kör nya smaker varje år.. man borde bunkra upp med MASSOR av marabous tillfälliga vinterchoklad och spara, spara :) men då är haken att dom går inte att spara. Haha..

  SvaraRadera
 2. Åh, jag tyckte den var så otroligt äcklig. Blev helt ledsen för jag sett fram emot den så mycket. Vintervit tyckte jag också smakade illa, som tvål. Jag är annars ett stort fan av Lindts mörka med blåbär---mumma! Det skulle annars vara kul om marabou gjorde tryffel eller pralinform på sina chokladkakor till julen. Som en Maraboujul-ask!

  SvaraRadera
 3. Har väntat på denna choklad länge nu hoppas den kommer tbx snart. Vattnas i munnen är ju bara så god, Mums filibabban... Vill ha den nu :-)

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte också att den var väldigt god, om du njöt för lite av den njöt jag nog för mycket *tss* dvs det hamnade många paket i mina varukassar... men det får gärna bli en tradition :))

  SvaraRadera
 5. Jag smakade den inte ens, men jag gillar inte vitchoklad så det var av den anledningen. Tror att det kommer bli en ny smak i jul.

  SvaraRadera
 6. Jag tyckte nog inte att det var en direkt hit - har smakat långt mycket godare vita chokladsorter, så för min del får de gärna satsa på något annat spännande! Men det är ju mycket möjligt att de tar fram något gammalt lager - choklad kan man ju äta ganska länge, tänker jag, så du får köpa upp dig! (Fast jag förstår vad du menar - det är svårt att få lager av, i synnerhet, choklad att räcka mer än, tja, en vecka.. :-P

  SvaraRadera
 7. tack för att jag nu är lite mer upplyst, visste inte vad vinter vit var, men choklad och den är ju jättegod, den kommer säkert tillbaka i jul, fin blogg, den följer jag,ces

  SvaraRadera