onsdag 7 september 2011

Ytterligare en nyhet som jag GILLAR

Igår så släpptes ju årets årgångsglögg på Blossa, och det var många (precis som jag) som blev besvikna. Jag tycker inte att kaffe och glögg hör ihop, och eftersom jag inte ens gillar kaffe så tror jag inte att jag kommer tycka om årets glögg eftersom det dessutom är en starkvinsglögg.
Nåja, nog om det. När jag imorse kollade runt på lite julbloggar så ser jag till min glädje på Lisas julblogg att Blossa även kommer med en till nyhet till i jul, en nyhet som jag faktiskt ser fram emot att testa! Nämligen "Äpple Lättglögg"!
Jag smakade hos en kompis förra året en vanlig glögg med äppelsmak, och jag gillade äpplesmaken blandat med lite kryddor och dessutom varm. Ja, Blossa - detta kan faktiskt vara något! Extra bonus för den ringa alkoholhalten!
Denna lättglögg sätter ny smak på julen när Blossa klassiska glöggkryddor får sällskap av en frisk smak av vinteräpple. Blossa Äpple Lättglögg är gjord på ett sakrikt medelfylligt vin där alkoholen är varsamt borttagen för att på bästa sätt bevara smaken och aromen.

Pris: 40kr. Volym: 500 ml Alkoholhalt: 2,2%

4 kommentarer:

 1. LÅter VÄÄÄLDIGT gott!!! Gud, det är som om jag blir årets "glögg-pepp". Men det låter lite för bra för å va sant.
  Det finns ju faktiskt kanel och äpple-glögg. Har du smakat den?

  SvaraRadera
 2. Ja visst blev man lycklig! När man först blev så sjukt besviken, och sen upptäckte att den största nyheten av allt egentligen var blossa äpple! :-D Ser fram emot att få testa denna glögg :)

  SvaraRadera
 3. Jag tror också att denna är bättre än kaffeglöggen. Äpple känns mycket juligare än kaffe dessutom

  SvaraRadera
 4. Det låter mycket bättre. Jag som inte ens tycker om glögg kan faktiskt tänka mig att köpa en flaska.

  SvaraRadera