onsdag 14 september 2011

Jag bara säger "ÅH!"

Jag satt och kollade runt lite i bloggvärlden så här på onsdagskvällen för dels har jag pluggat hela dagen så jag behövde en paus, och dels för att jag mår lite halvkrasst så jag behöver koppla bort mina tankar från att jag inte sprang idag. Och vad hittar jag inte, om inte någonting som fick hela min kropp att pirra och sucka av julkänslor.
Inne på Mia's blogg hittade jag nämligen ett sådant himla fint och gullig julkort som hon lade upp på sin blogg vid jul förra året. Jag kan helt enkelt bara säga "ÅH".

Tryck på länken och säg själva vad ni tycker!
(Och erkänn, man kan inte säga mer än ÅH)

7 kommentarer:

 1. Söta, sötare sötast! :) Tack för den fina stämningskicken!

  SvaraRadera
 2. Sv: Ja eller hur, vissa dagar under hösten vet jag inte vad jag ska ta mig till. Man bara spritter till av glädje för att man vet att den kommande julen är SÅ härlig! :)

  SvaraRadera
 3. Men ååh, trippel-ååh! HUR sött som helst :) Tack för att du delade det fina kortet, efter en tuff dag är det så kul att få uppleva något stämningsfullt! :D

  SvaraRadera
 4. hehe det kortet lade jag upp i min blogg förra julen :)

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Nu flyttar mina julblogg till denna sida, www.tinagustafsson.com och vill du vara säker på att inte missa något som har med julen att göra så kan du Gilla denna sida på facebook http://www.facebook.com/#!/pages/TinaGustafssoncom/192531110782439?sk=app_206747196050374

  SvaraRadera
 6. Sv: Ja den har verkligen varit jättemysig! :) Det var bara julmusten som fattades för att dagen skulle ha varit perfekt ^^ Nej men fy vad tråkigt, vilket lång skoldag! Appropå julkortet ovan så var det supersött! :)

  SvaraRadera