fredag 16 december 2011

Lite julmys

Idag åker jag hem, sen har jag bara måndag kvar här i Uppsala sedan blir det hem över hela julen och bara njuta, njuta, njuta och julstöka som den julgalning jag är!
Imorgon planerar jag att försöka göra Rocky Road, men för att rivstarta helgen så har jag precis avnjutit den bästa julmusten någonsin (Apotekarens) och till ikväll har jag en stor godispåse med det godaste godiset - Vaniljfudge och Milkmelk! :D

Hur ser er fredag ut?

4 kommentarer:

  1. Vad härligt!! :) Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll..försöker bara ta det lugnt den sista tiden innan jul :)

    SvaraRadera
  2. Härligt med mys!
    Vi myser också och njuter!

    Vill passa på att tipsa att jag tävlar ut 3 kit julgodis, till ett värde av 120 kr per kit. Bara att skriva ett julklappsrim, och det fixar väl en julfantast! :-)

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt! I kväll åker vi ut till landet för att förbereda inför julafton. Vi skulle inte få plats med allt i bilen annars haha!

    SvaraRadera
  4. Jag sitter o smaskar i mig lite paradischoklad och funderar på vad helgen ska erbjussa :) imorn ska jag då se fred claus på tvn! Kanske hinner man julbaka lite.. hm, har ju gjort typ allt redan!

    Sv: alltså visst är det galet!! Nyss var det ju september och man tyckte det var så långt bort. Kan inte tro det, att vi är mitt i det underbara här o nu, bara ta tillvara på det!

    Men myyys att ha kvar det mesta!! Då har du alltså full rulle med att uppleva julmyset från o med nu :)

    SvaraRadera