onsdag 14 december 2011

Belöning

Äntligen! Nu är tentan skriven och jag kan äntligen verkligen börja njuta av att julen är här. Tänk att idag är det bara 10 dagar kvar till julafton, med andra ord är det sista dagen som det är tvåsiffrigt antal dagar till julafton. Magiskt, men fullständigt galet!
När jag var mindre tyckte jag alltid att dagarna fram till den 22-23 december gick jättelångsamt, men de senaste åren tycker jag att det är tvärtom! Så fort det blivit den första advent så rusar tiden och helt plötsligt är det kvällen innan julafton!
Men nu när tentan är borta så har jag massor av julgodis och julbaks planer till helgen. Bland annat blir det rocky road och saffrans biscotti. Sedan har jag bara måndag kvar med skola, sedan är jag ledig till jul! :D Som det ska julstökas !

Men åter till det jag skulle göra ett inlägg om.
Jag har som en liten "tradition" att efter varje tenta "belöna" mig på något sätt. Denna gången blev det ett par byxor och en tröja, men framför allt blev det en sagolik fin plåtburk precis i min stil från Myrra och två jultidningar som jag ska läsa ikväll :)

Visst var den fin? I den tänkte jag ha antingen mozartkulor eller Rocky road vid jul :D

BAKA är en av mina absoluta favorittidningar. Recepten där verkar alltid så goda, och dessutom är reportagen alltid så personliga och inbjudande. Den andra tidningen vet jag inget om, tydligen var den ny. Men den verkar vara lovande.

6 kommentarer:

 1. Vad skönt att din tenta är avklarad :) mina inträffar på fredag och måndag. Tar mig just nu ett välförtjänt break i allt plugg... Hoppas din tenta gick bra i alla fall? :) Men det antar jag eftersom du belönat dig själv! Och vilken fin plåtburk :)
  Hoppas du får mycket tid till allt julfix nu. Kram

  SvaraRadera
 2. Sv: Vad kul att ni har köpt något from actionaid! Vi ska köpa en get och en fotboll tror jag.

  Gratulerar till att tentan är klar! Bra jobbat! :)
  Jag håller helt med om att december bara rusar förbi numera. När man var liten kändes det nästan som att tiden stod stilla.

  SvaraRadera
 3. åh vilken härlig blogg du har :D

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att tentan är avklarad!

  SvaraRadera
 5. Jättefin burk =) alltså jag tycker det går så sjukt fort nu! Julafton nästa helg!?! Näe, går inte att ta in :) Grattis till att tentan är klar, hoppas nu du får det skönt o avkopplande till jul :D

  SvaraRadera