söndag 4 december 2011

Julaward


Jag har dessvärre inte hunnit med i julbloggesvängen nu i helgen, då jag varit hemma och haft besök och julmys precis hela helgen! Men nu när jag är tillbaka i Uppsala och hinner läsa lite på julbloggarna igen så upptäcker jag till min förtjusning att jag fått en award från Jul i lalolandet. Åh, vad glad jag blir, helst att den kommer från Lalolandet då jag verkligen älskar hennes blogg och hon har lämnat sådana kloka kommentarer till mig. Dessutom tycker jag det är lite roligt då hon har en egen stil så här i jul, jul blandat med kitsch! :)

1. Varför började du blogga?
Jag läste lite julbloggar och kände att jag också skulle vilja skriva och berätta lite om vad och hur jag gör så här inför jul eftersom jag ALLTID varit en julgalning, och det har ju inte blivit lindringare med åren precis ;)

2. Vilka bloggar följer du?
Oj, alldeles för många att skriva men MASSOR, MASSOR, MASSOR av julbloggar och även några andra, t.ex. Carolinas.

3. Favoritfärger?
Oj, svårt. Svart (...), kornblå, röd (även om jag inte passar så bra i röda kläder) och kaki.

4. Favortifilm?
The Holiday - LOVE IT!

5. Vilka länder drömmer du om att besöka?
Spaninen. Har läst spanska i 4 år och även om jag inte minns så mycket så skulle jag vilja åka dit och se hur bra spanskan finns där. Dessutom verkar det vara helt AMAZING!

Jag skickar denna Award vidare till:

Jul i tomteverkstan med motiveringen:
Emelie skriver alltid så mysiga inlägg och har verkligen en blogg som jag skulle kalla inspirerande! Älskar hennes stil, då det är precis den stilen jag skulle vilja ha om jag hade lite större yta att röra mig på ;) Dessutom skriver hon på ett sådant sätt så att man känner sig delaktig i hennes vardag, vilket inte kan räknas som annat än ett STORT plus!

2 kommentarer:

  1. Men åh... TACK! Nu blev jag himla rörd kände jag, så himla fina ord! Tänk vad en människa som man aldrig träffat kan göra så mycket för en, det är helt otroligt :) Tack igen! KRAM!

    SvaraRadera