tisdag 11 oktober 2011

Titta vad jag hittade!

När jag skulle handla mitt älskade knäckebröd på Ica (i Gränby) så föll mitt öga inte bara på en "julnyhet", utan på två! Nämligen den nya Aladdinasken och Allers Julmagasin!
Efter att ha studerat den nya Aladdin asken så måste jag faktiskt erkänna att jag blev lite sugen på den, men det får vänta tills andra halvan av november i alla fall.
Allers Julmagasin är som vanligt ute först av de svenska tidningarna, men jag tycker den är lite för tidig. Den hinner inte få med så mycket nytt och spännande, och jag tycker att utformningen av den ser ganska likadan ut från år till år. Så nej, jag väntar fortfarande på Amelias Julnummer och Hembakats julnummer - de absolut bästa! Och vad jag hört och läst så kommer Amelias julnummer ut 1 november, undra vem som kommer inhandla den då?


Pralinerna som asken innehåller låter faktiskt ganska så smarriga. Den som jag blev mest sugen på var Vaniljfudgen (den lövformade). Jag är nämligen en riktig sucker för de där vaniljfudgen man köper i smågodis-hyllorna.


6 kommentarer:

 1. Nu ska jag erkänna en sak: Jag har aldrig i hela mitt liv köpt en Allers. Men nu känner jag mig väldigt lockad. Är i abstinens efter julläsning.

  SvaraRadera
 2. Jag kunde inte låta bli utan köpte Allers julmagasin idag:) Även Isabellas julnummer inhandlades:)

  SvaraRadera
 3. Jag ska hoppa över Allers i år, jag brukar köpa många jultidningar men i år ska jag inte det. Många är tyvärr lika från år till år så nu ska jag verkligen välja vilka jag köper.
  Sv: jag läser till specialpedagog på halvfart samtidigt som jag jobbar som förskollärare på 60% så det är fullt upp, nästan för mycket faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Åå, nu blev jag lite avis :-) Jag vill också itta den chokladasken men jag vill inte öppna den förrän advent kommer.

  Jag föll för frestelsen och köpte Alers Julmagasin idag även Isabellas :-)

  SvaraRadera
 5. Jag handlar aldrig jultidningar! Tokigt nog.. vet inte varför, men jag och tidningar är inte bästa polare!

  Och vad kul med aladdinasken! Jag söker hela tiden efter julgodis i vår lilla lokala konsumbutik men dom har då aldrig nått hemma dom ;P

  SvaraRadera
 6. Sv: Eller hur! Jag älskar när omedvetet skannar matbutiken efter julgrejer och faktiskt hittar något! Inte för att jag tänker köpa något men det är fortfarande roligt ;)

  SvaraRadera