lördag 22 oktober 2011

Jultävling jag MÅSTE vara med i!

Just nu pågår en tävling på Therese blogg där hon tävlar ut en "goodiebag" innehållande Dumle Gingerbread, några julenissar och Härliga jul.
Så fort jag läste detta förstod jag att jag MÅSTE vara med! Det är ju en goodiebag helt i min smak, och både Dumle Gingerbread och Julenissarna är ju något som jag satt upp på min "Att smaka"-lista.

8 kommentarer:

 1. Kan du länka till tävlingen? =)

  SvaraRadera
 2. Så där Fanny, det var inte meningen att glömma länka! :)

  SvaraRadera
 3. Sv: Ja, Ica City är i särklass bästa ica-butiken :)

  SvaraRadera
 4. Sv: haha nej! För jag är precis lika avundsjuk på mig själv idag som du var då.. vill nämligen ha tillbaka snön NU! ;I

  SvaraRadera
 5. Sv: Eller hur, så himla mysigt att komma hem och det är tänt :)

  SvaraRadera
 6. Sv; Hehe det är inte så farligt som det låter! :) Men jag ville ha en massa nya julsaker så det ska bli superkul att köpa nytt. :)

  SvaraRadera
 7. Jumjum!

  Ett bra recept på risgrynsgröt sa du... Tja, jag gör som ICA's grötris säger men klickar i lite smör i vattnet när jag kokar riset. Sen spär jag med mjölk efter tycke och smak. Vill man ha lös gröt tar man mer mjölk. Jag vill dock ha en rätt så fast gröt.

  SvaraRadera
 8. Svarar i samma inlägg. :)

  Jag använder alltid standardmjölk alt gammaldags mjölk. Fetthalten gör stor skillnad enligt mig och mitt tycke. Köper vanligtvis lättmjölk men ska jag göra gröt ska det vara "riktig" mjölk. :)

  SvaraRadera