lördag 22 oktober 2011

Recension - Snötäckta bilar

Okej mina vänner, de Snötäckta bilarna är provade.

Först och främst tycker jag att utseendet på bilarna är lite sådär, både utseendet och lukten påminner väldigt mycket om punschpraliner (vilket inte är något negativt egentligen då dessa är ganska goda) och jag hade hoppats att de skulle ha ett roligare och mer personligt utseende.

För att komma till det viktigaste, och det som vi alla egentligen bryr oss mest om, smaken.
Och vet ni vad? De var verkligen INTE goda!
Usch, dy och nej,nej, NEJ. De smakade först billig choklad med pärlsockerströssel, och sedan ju mer jag tuggade så kom den traditionella bilsmaken fram. Men chokladen och bilsmaken var ingen lyckad kombination, och det slutade faktiskt med att bilen spottades ut och hamnade i soporna.
Dock kanske det bara är mina smakpreferenser som inte gillar denna kombinationen, så jag ska utsätta mina föräldrar för ett smakprov ikväll för att se om deras uppfattning är densamma.

Men om ni vill veta MIN åsikt och bedömning, så är den att INTE köpa dessa. Satsa på andra vinter/julnyheter istället som nog med största säkerhet är mycket godare.
Jag tror att jag ska smaka Dumle Gingerbread härnäst, alla har ju typ gett dem toppbetyg!

1 kommentar:

  1. åhåjj, det var ju synd! Vill också provsmaka julsaker nu, men vi får aldrig hem dom till byn! :P måste åka in till stan nån dag :)

    SvaraRadera