tisdag 23 oktober 2012

Men, men - tiden, var tog du vägen?

Jag tror inte att jag riktigt har insett hur långt komna vi är på året än, därav mitt ganska frånvarande bloggande, men herregud - det är ju faktiskt den 23 oktober idag! Imorgon är det bara, och då menar jag BARA, 2 månader till julafton! Vad hände?! Var tog den tråkiga/sega hösttiden vägen (som jag brukar tycka kännas som ett år med tanke på vad som kommer efter hösten)?! Jadu, svaret på den frågan vet jag inte - men för ovanlighetens skull har tiden gått fort, rasande fort! Och jag gissar på att den bara kommer gå fortare efter den här veckan, tyvärr. Eller ja, jag vill ju att det ska bli jul fort och dags för alla de roligheter som jag har på mitt schema innan jul, men om det går fort fram till dessa dagar, ja då brukar dessa dagar/denna tid tyvärr bara gå ännu fortare.
   Men nu ska jag sluta få tidsångest redan nu, det får jag ha någon annan gång - typ efter jul. Istället kan jag konstatera att natten bjöd på den andra frosten här i centrala Uppsala och tydligen ska det bara bli kallare och kallare och faktiskt, det känns helt okej. Det är som sagt i slutet av Oktober, det ska kännas att vintern närmar sig. Dock kan snön få vänta till mitten av november så att den ligger kvar, jag älskar snö men ogillar starkt slask.

Nåväl, nu kallar min hemskrivning igen. Bara den samt en videoinspelning kvar på Psykologikursen, sedan börjar Pediatrik och Geriatrik kursen den 5 november.
Kramar

7 kommentarer:

 1. Vad är det du pluggar för något?:)

  SvaraRadera
 2. Visst är det så. Såg på en julblogg att det är 62 dagar kvar till jul. Det är ju snart ju! Eller långt om man vill ha det nu... det är lite olika sätt å tänka ;)

  SvaraRadera
 3. Till dig:
  http://julen.gladers.net/#post380

  SvaraRadera
 4. Du har fått en utmärkelse av mig! :) http://christmasdreams.webblogg.se/2012/october/jag-alskar-din-blogg.html#comment

  SvaraRadera
 5. Titta in på vår blogg vetja;) http://ourchristmas.blogg.se/2012/october/i-love-your-blog.html

  SvaraRadera
 6. Tiden går så fort! känns som att det var nyss som det var sommar och jag tänkte att "nu är det bara ett halvår kvar"
  Lite stressigt men frotfarande otroligt kul att vi närmar oss året underbaraste tid!

  SvaraRadera
 7. Klick, klick for some linklove;
  http://theresesjul.blogspot.se/2012/10/i-your-blog.html

  SvaraRadera