tisdag 30 oktober 2012

Kärlek♥

Jag har varit frånvarande ett tag nu, eller snarare hela hösten. Anledningen? Ja, det är mycket annat (tyvärr) som tar upp mycket tid vilket har gjort att jag inte gjort så mycket julrelaterat. Men, i slutet av veckan ska jag flytta och ska då till IKEA och vad jag läst på era andra julbloggar - julen har kommit till IKEA!

Men nog om mig nu, för detta inlägg ska nämligen tillägnas några söta julbloggare som nämnt mig i "I love your blog". Jag tänker inte göra någon egen "I love your blog", men låt mig säga. Jag ÄLSKAR er alla, och följer nästintill alla på Bloglovin. Så varje gång jag loggar in på Bloglovin finns det alltid massor av nya blogginlägg som utstrålar JUL - tack

Okej, tillbaka till er som inlägget framför allt är tillägnat.
Therese´s Jul: Söta Therese skriver om sina förberedelser, nya smaker, gottigt julgodis och allt som pågår i hennes liv framtill allas vår älskade högtid Julen.
Lisa (Christmas Dreams): Lisa bor mitt i ett idylliskt jullandskap (SÅ AVUNDSJUK!) i Norrbotten och delar med sig av hur julen nalkas i Lisa's liv och annat smått och gott om Jul. Läs!
Maries strålande jul: Marie var en av de första julbloggarna jag hittade och har följt henne sedan dess (med andra ord i typ tre år!). Marie delar med sig av julrelaterade händelser i hennes liv och även andra julrelaterade saker - dock alltid med en personligknorr, vilket är varför jag gillar din blogg så mycket.
Axellina och Ellen (Our Christmas): Dessa söta tjejer dokumenterar och skriver om allt som har med julen att göra och deras liv fram till jul - älskar't!
Johanna (Arildsdottir): Johanna är en äkta julnörd (och för mig är det ordet ett av de finaste) och delar med sig av allt möjligt smått och gott som sker hos henne fram till jul samt lite annat.
Elin (Elins jul): Elin är en ny julbloggare som jag börjat läsa i år, och kommer definitivt att fortsätta läsa denna underbara tjejs julblogg. Hon skriver om allt möjligt inför julen, men framför allt verkar hon dela min kärlek för Mysteriet på Greveholm!

Sen är ni så många andra som jag följer och läser (nästan) dagligen. Hoppas ni förstår hur mycket glädje ni bidrar med även om jag inte nämner er här!
Kärlek till er alla

10 kommentarer:

 1. Va glad jag blir att du kommer tillbaka!!! Har saknat din blogg supermycket.

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det härligt med alla julbloggar :)

  SvaraRadera
 3. till dig :) http://arildsdottir.blogg.se/?tmp=743829

  SvaraRadera
 4. Åh tack! Du är ju så snäll! Så mysigt att vara del av julbloggarfamiljen! Hade varit så tomt utan alla!

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du kommit tillbaka, jag har saknat dig

  SvaraRadera
 6. Jag är också glad att du är tillbaka, på söndag är det bara 50 dagar kvar, räknar då inte självaste julafton och då kommer jag att starta en lista, av än så länge hemlig natur.

  SvaraRadera
 7. Hoppas du får tid att blogga nu, för jag gillar din blog!

  SvaraRadera
 8. Underbart! Tack så mycket för detta, blev superglad :D

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Du har även av mig fått en av mina utmärkelser i I heart your blog eftersom din julblogg är väldigt fin, personlig och inspirerande! Ser fram emot att följa dig även i vinter :) Kram!

  SvaraRadera