torsdag 18 oktober 2012

Flytande pepparkakor, typ

Idag var jag och handlade med min übersöta vän Lisa efter en god sopplunch. Jag skulle bara ha hem något matigare än frukt att ha som mellanmål, men vad kommer jag hem med?! Jo, en dryck som seriöst smakar flytande pepparkakor!!! Magiskt gott (men ta inte för mycket, smaken är god i lagom dos)! Min kompis är vegan och sade att hon testat denna dryck för någon vecka sedan och sade att hon tyckte den smakade just pepparkakor och skulle inte rekommendera den. Men hallå?! Att säga att något smakar pepparkakor och sedan tro att jag inte kommer köpa den är en ekvation som inte går ihop.

Så, söta läsare där ute - KÖP! och njut varm i lagom mängd (ett glas/kopp) :D

Ännu godare om man värmer mjölken och har i lite vaniljsirap och sedan rör om! Mer värmande och mysig dryck är svårt att hitta så här innan glöggen tar vid.

6 kommentarer:

 1. Sv: Haha jag dricker i farliga mängder, det är ju så sanslöst gott! Tror inte (eller hoppas i alla fall inte) att man kan tröttna på något så underbart!

  Gud vad spännande det verkar med chaihavredryck! Flytande pepparkakor kan ju inte vara annat än perfekt, haha!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Svar: Nej grejen var den är det var ju inte det=) var bara en mild smak. Smakade som bubbelvatten med äpple och en liten touch av kanel;-)

  Hihi det lät spännande, smak av pepparkaka;-) kanske ska testas.

  SvaraRadera
 3. Oh,den måste jag smaka :)

  SvaraRadera
 4. Verkar gott :) Den var inte sötsliskig då?

  SvaraRadera
 5. sv: Åh tack fina du! Födelsedagen var jättebra och jag fick så otroligt fina presenter :)

  SvaraRadera
 6. Hmm.. undra om man vågar prova den, lät lite läskigt ;)

  SvaraRadera