fredag 12 oktober 2012

Chailatte♥Härom veckan upptäckte jag min kärlek till Chaite med sojamjölk. Smaken är så underbart len och att det smakar jul skadar ju inte.
Häromdagen testade jag något jag aldrig testat förut, nämligen Chailatte. Jag tänkte "Jag tycker ju om Chaite med mjölk, då borde jag ju tycka om Chaillatte". Tyckte jag om det?
JAG ÄLSKADE DET!♥

Till alla er julälskare därute råder jag er verkligen till att testa denna underbara dryck. Det smakar jul från första sippen till sista slurken och gör att man blir alldeles varm i kroppen. Med andra ord, en dryck man blir lycklig av!
Jag längtar så till nästa gång jag ska dricka en, förhoppningsvis blir det baljor av denna dryck nu i helgen då jag ska till PARIS med en kompis för att hälsa på en annan kompis.

Men eftersom jag fått en sådan crush på chailatte så funderar jag kraftigt på att köpa "Chail-latte pulver" som finns på Bönor och Blad och Tehörnan här i Uppsala. Är det någon som testat om de är bra?
Detta är dessa som ses ovan jag funderar på. Har även hört att Espresso House ska ha ett ruskigt gott pulver.

Aja, nu ska jag packa ihop och sticka till tåget som ska ta mig till Arlanda. 12.40 lyfter jag och kommer hem på måndag kväll igen - förhoppningsvis full av chailatte och Paris-glädje!
Ha det fint älskade människor ♥

7 kommentarer:

 1. Åh, avundsjuk, jag saknar Paris!! Hoppas du får en underbar helg! Jag är också helt dödsförälskad i chailatte, det känns som att man dricker ren jul! Jag har köpt pulvret från Espresso House en gång, och det är himmelskt, tror det kan vara det godaste jag druckit i chailatte-väg:D KÖP!

  SvaraRadera
 2. Ha så kul i Paris. Jag älskar också chailatte, jag har en Tassimo maskin och det finns Chailatte kapslar till den så det går jätte fort att få sig en chailatte

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en underbar helg i Paris!! :)

  SvaraRadera
 4. Åh, Paris, vilken lycka. Jag är inte alls avis, nä då, inte alls... Jo, jättemycket! Ha det så härligt!
  Jag och Chai har aldrig funkat. Vilket är konstigt då jag älskar julsmaker. Varit lite för sött för mig. Kanske ska prova att göra själv.

  SvaraRadera
 5. Chailatte är verkligen jul för mig, fattar inte varför det säljs året runt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va? Säljs det inte året runt?! Nu har jag iallafall köpt Chailatte pulver :D

   Radera