torsdag 23 december 2010

Julledigt


Äntligen är tentan skriven, men vilket dygn jag har haft. Jag tänker inte rabbla upp allt här, men jag kan ju säga att jag och SJ inte längre har ett kärleksfullt förhållande.. resten kan ni lista ut själva.
Igår skulle jag egentligen tagit in min gran, men pga omständigheterna var jag alldeles för trött och istället ska den tas in nu på förmiddagen :) Firade min efterlängtade julledighet igår med stor lussebulle, pepparkakor och vildmarksglögg - gud så underbart!

Idag är det bara julstök som gäller och allmänt julmys - jag behöver verkligen stressa ner och lugna ner mig. Känner att jag inte alls är i form just nu (psykiskt) och skulle egentligen önska att det var i alla fall en dag till innan julafton. Men nåja, det blir nog underbart ändå!

Jag tänker i alla fall ta julledigt nu, och jag har tänkt att låta datorn också vila idag och imorgon för att jag bara ska njuta av allt som inte rör den tekniska världen. Jag behöver det.

SÅ med detta sagt vill jag önska er alla en helt underbar och SAGOLIK jul! Hoppas idag och de närmaste dagarna fylls av skratt, lycka, glädje och julgotte och att ni är omgivna av era nära och kära.
All kärlek, Lina!

2 kommentarer:

  1. God jul och njut och stressa av! Det kommer bli helt underbar helt säker.. tanke på allt jag följt i din blogg!

    SvaraRadera