torsdag 16 september 2010

Nytt utseende, samma goda smak (?)

Förra årets uppenbarelse var hur sjukt gott tomteskum var, hur kan jag alla dessa år undvikit dem i tron om att de skulle ha smakat dåligt? De smakar så härligt, men det är svårt att säga vad de smakar - har ni samma problem?
Dock tror jag att de har en viss smak av jordgubbar, men strunt samma - HELT HIMMELSKA är de i alla fall.
Men tillbaka till det jag skulle skriva om, tomteskummet har i år fått ett nytt utseende (se ovan) och jag tycker förpackningen är riktigt fin! Ska definitivt köpa en sådan här raring, men inte förrän i november. Jag har satt en gräns att inte börja äta risgrynsgröt, julgodis och andra saker som är relaterade till julen förrän i november. Det blir nämligen inte samma sak om jag skulle börja äta julsmaker och julgodis nu! Dock är det riktigt svårt att stå emot risgrynsgröten som ligger i sin korv i affären och ropar lockande ord efter mig...

Tycker ni om tomteskum?

4 kommentarer:

 1. japp, juleskum är riktigt gott! Men inte i för stora mängder.. hehe

  SvaraRadera
 2. Åh Juleskum! Jag googlade faktiskt på smaken, men fick bara fram "fruktsmak", men jag tror nog du kan ha rätt i att de smakar lite jordgubb. Jag minns faktiskt inte riktigt, men de smakar riktigt gott iaf :)

  SvaraRadera
 3. De var jordgubbssmak om man ska tro wikipedia :)

  SvaraRadera
 4. Jag har också länge undvikit dem i tron om att de är äckliga, men smakade för ett par år sen och jag håller med dig. De är himmelskt goda!
  Råkade dock äta liite för många förra året så tröttnade tillslut:p

  SvaraRadera