tisdag 21 september 2010

Årets första julköp!

Okej, jag kunde inte riktigt hålla mig till slutet av oktober/början av november för mina första julinköp. Orsaken? Jotex har släppt sitt julsortiment och jag vet av erfarenhet att deras sortiment snabbt tunnar ut när det närmar sig jul - och dessa två saker som jag beställt ville jag verkligen, VERKLIGEN HA! Så jag vågade faktiskt inte vänta. Så jag beställde detta underbara påslakan och det söta tomteparet nu på kvällskvisten och jag känner mig riktigt nöjd! Har länge letat efter ett påslakan med julmotiv, men har bara hittat röda (inget fel med det heller, men har velat ha ett med motiv). Men när jag tittade in på Jotex hemsida idag så vad hittade jag inte om detta påslakan! :D TJOHO! Dessutom hittade jag gardiner, fleecepläd och kuddfodral med samma motiv men de får vänta. Min ekonomi är inte riktigt redo för stor-julköp ännu ;)
När det gäller tomteparet så blev jag helt förälskad i dem. De har allt jag söker hos tomtar; fina, vänliga ansiktet och dessutom har de grisar - JAG ÄLSKAR JULGRISAR! :D

Åh, kan vi inte spola fram tiden till november? Jag vill så gärna börja känna hur julen står och knackar på dörren! Men tänk ändå, det är exakt 2 månader kvar idag tills jag får ta in mina julsaker. Det mina vänner, det är Lycka!

9 kommentarer:

 1. Jag är helt med på att spola fram tiden till november! Det har jag absolut inget emot. ;)

  SvaraRadera
 2. Välkommen in i "gänget", vi är en hel del som har köpt det där påslakanet nu!! :-D längtar till det kommer.

  SvaraRadera
 3. Underbara påslakan! Kanske man skulle ta och beställa ett set? ;)

  SvaraRadera
 4. Ja verkligen! Det är så sant.. det är mer studioutseende på precis allt nu. Det enda som är juligt i studion klockan 3 är ju när självaste julljuset tänds. Allt har blivit kyligare när det kommer till tv och julen.. kalendrarna som nu visas skulle lika gärna kunna gå på sommarn, det är ju knappt nån snö med i leken längre! Tur man har det gamla i filmhyllan då :-D Nåja, man är så uppslukad av allt annat på julafton att man knappt märker det egentligen ;D

  SvaraRadera
 5. SV: Alltså Magnus har ju en grym röst, som att han var gjord för att sjunga kring jul just :) så det blir nog en grym grejj! & på lucia kommer det säkert vara sååååå mys =) Jag längtar så till advent, tänk att starta upp med en stor julkonsert :P då är man ju knäpp om man inte får julstämning!

  SvaraRadera
 6. Jag måste också passa på att köpa lite saker från Jotex snart. Kanske gör det nu ikväll.

  Sv: Visst är det mysigast med julbord hos släktingarna? Jag har bara varit på "officiellt" julbord en gång, om man inte räknar när jag var riktigt liten - så liten att jag inte kommer ihåg det.

  Vad roligt att du också pluggar i Uppsala! Om du också är i Blåsenhus kanske vi har sett varandra utan att veta om det =P

  SvaraRadera
 7. Visst är de bäddseten himla fina?
  Tycker Jotex hade jättemycket fint i år! :)

  SvaraRadera
 8. Sv: Ja, julfika är aldrig fel. Det vore jättekul att träffa en annan julfantast.

  Det går bra, fast det är helt klart stressigare på Universitetet än gymnasiet. Jag har just skrivit min första tenta och jag har nog aldrig varit så stressad som när jag pluggade inför den.

  SvaraRadera
 9. Sv: Ja, vi får höras om ett datum och en tid som passar oss båda. Det ska bli jättekul.

  Åh, 49 dagar är ju inte alls så mycket. Vad roligt! Själv väntar jag en vecka mer än dig, men sen ska jag ta fram det första pyntet.

  SvaraRadera