måndag 13 september 2010

Blossa 2010 - Blossa X"Blossa X är en glimrande hyllning till 2010 talets första jul. Både färg och smak har en omisskännlig ton av saffran som har extraherats i fyllig cognac och därefter blandats med torrt vitt vin, sött starkvin och Blossas klassiska kryddor."
(beskrivning från Blossas hemsida, FÖRBOKA DÄR REDAN NU!)

Nu har Blossa publicerat sin glöggnyhet för 2010 och jag har redan förbeställt en flaska (dock genom syster, är nämligen fortfarande inte välkommen att handla på systemet..). Årets smak blev saffran, spännande! Dessutom är flaskan verkligen fin, hoppas smaken lever upp till utseendet även om jag inte är ett riktigt fan av alkoholglögg. Är såld på Tillmans jägarglögg;)

Jag tycker det är så mysigt att julnyheterna börjar komma fram till här och var på internet och att många julbloggar börjar vakna till liv lite. Jag har ju som sagt längtat till jul ända sedan juli typ, så dessa små tecken på att julen är i antågande gör mig helt överlycklig!
En sak som är ganska så ofattbart och helt amazing är ju att snart har halva september gått, och därmed är det bara lite drygt två månader kvar tills jag får ta in mina julsaker TJOHO!

Någon mer därute som känner hur julen 2010 börjar lämna små fotspår lite här och där?

1 kommentar:

  1. MHMMMMM, jag gör! Igårkväll när ajg öppnade balkongdörren t.o.m. luktade det sådär lite "frostigt". Nu börjas myset, det är härligt =)

    SvaraRadera