söndag 13 november 2011

Dagens jul

Den här helgen har varit helt underbar! Min syster och jag hade en magisk dag i fredags och gårdagen med maria, föräldrarna och systers pojkvän var likaså helt underbar! Den avslutades med mys i lägenheten med syster och hennes pojkvän och söndagen började likaså.
Något som gjort helgen desto bättre och kommer underlätta dagarna/kvällarna framöver att mitt rum har blivit MYSIGT. Det är inte längre kalt och opersonligt, utan nu är det tavlor/klocka på väggen, gardiner i fönstret, ljusbord m.m. i mitt rum - och jag älskar verkligen mitt rum nu! Jag kan knappt bärga mig tills jag får ta fram mina julsaker jag köpt och hänga upp julstjärnan - men nu är det bara 1 vecka kvar!
Men som sagt, min helg har varit alldeles sagolik (förutom dumma tankar/dumt ätande på kvällen). Jag älskar min familj, och ja - Dennis räknas som en i familjen nu! Med dem mår jag bra. Med dem vill jag bli frisk!

Dagens inköp på IKEA. Laddar upp ordentligt med doftljus, vilket kan behövas då jag redan avverkar typ 3-6 små värmedoftljus per dag...

Tyckte den lilla "enen" passade bra bredvid TV:n. Visst blev det ganska bra? (och ja, jag har tjuvstartat med en julkruka)

I inflyttningspresent fick jag bland annat den här underbara tvålen från Björk & Berries av moster med familj. Den luktar helt ljuvligt och ska helt klart få ersätta min tvål jag har nu när julsakerna för sin entré.


4 kommentarer:

  1. Skönt när saker och ting blir klara.
    Jag gillar Koppången jättemycket både intrumentalt och med Py´s underbara text. Jag fastnade först för texten men gillar som sagt även instrumentalt jättemycket. En känslosam visa.

    SvaraRadera
  2. Vill du vara med i listan Sverige bästa bloggare? Läs mer och anmäl dig på http://julklapparonline.com/bloggar-om-jul

    SvaraRadera