fredag 26 augusti 2011

Borta bäst, hemma värst

Första inlägget för den här "säsongen", för ja - jag har börjat längta till jul nu!
Jag tror att jag längtar desto mer beroende på att min sommar har varit så olik en sommar. Jag har bara badat EN ENDA GÅNG och jag har inte hunnit sola någonting. Anledningen till detta? Jag har jobbat hela sommaren...
Och nu när jag väl har jobbat klart för sommaren så har det den senaste veckan varit höstväder ute, är det bara jag som tycker hösten är ovanligt tidig iår? Hoppas den går fort så julen kommer fort också (hihi)!

I alla fall så har jag som sagt fått mina första riktiga jullängtar-känslor vilket resulterade i två filmköp häromdagen. Dels köpte jag The Holiday (ÄLSKAR DEN) och dels köpte jag en film som jag varit lite småsugen på förut men som jag tyckt varit lite för dyr, nämligen Borta bäst, hemma värst.
Dock måste jag säga att jag blev lite besviken på filmen. Den var inte alls så här mysig som The Holiday och Love Actually är, utan den innehöll istället lite mer jobbiga problem. Dock var den bra, men inte så julig som jag önskat.
Har någon mer sett filmen och känt en viss besvikelse?

Någorlunda bra film, men inte en "julmys-film".

2 kommentarer:

  1. Roligt du har börjat blogga igen! :) har själv bytt blogg från "lisas jul" till denna, så du vet! Har inte sett filmen, lät trist!

    SvaraRadera
  2. Nej, jag har inte sett filmen, tråkigt att den itne levde upp till förväntningarna. Kul att du börjat julblogga igen ;)

    SvaraRadera