tisdag 30 september 2014

marabous genomklappning

Okej, så här ligger det till. Jag älskar det traditionella när det kommer till ju. Visst kan jag gilla att testa nya smakkombinationer på mat, choklad, etc. men INTE när det kommer till julen. Där är jag en trångsynt konservativ 60-åring bosatt i en 23-årings kropp.

Med detta sagt, vad håller Marabou på med?! Fläderblom och hallonlakrits?! Rätta mig om jag har fel (men det har jag inte), men sen när kopplades dessa smaker till jul? Fy. Dessutom tar de bort en av mina favoriter, älskade och knubbigt söta trillingnöten. Mitt hjärta blöder redan. Det var ju alldeles nyss svenska folket röstade på pralinerna i Aladdin för att rädda dem kvar, och om jag inte missminner mig var trillingnöten en av de populäraste. Nej, alltså marabou tappade precis en annars säker köpare och jag lär inte vara den enda.

6 kommentarer:

 1. Är också besviken gillade trillingnötten :-o

  SvaraRadera
 2. Tycker det är kul med lite nya smaker men trillingnöten kan de ju inte ta bort... Låter skumt att de tar bort en storfavorit. Håller tummarna för att det är någon typ PR-kupp och trillingnöten får vara kvar. :O

  SvaraRadera
 3. Såg att det skulle finnas båda askar ute i handeln i år då de bara gjorde begränsat antal av dessa askar. Undrar om de finns kvar i paradisasken ?

  SvaraRadera
 4. Jag vill gärna smaka de nya sorterna, men inte på bekostnad av trillingnöten. Dessutom gillar jag körsbären...

  SvaraRadera
 5. Handlar aldrig denna ask, men dom gånger man har blivit bjuden så har man djupdykt på trillingnöten! Fattar absolut inte varför man vill ta bort en av de populäraste.

  SvaraRadera
 6. Hej,

  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig för ett event jag planerar för julbloggare men hittade inte din e-postadress. Kan du mejla mig är du snäll?

  Mvh

  Christoffer (julevent@presenttips.se)

  ps. Vänligen publicera inte denna kommentar.

  SvaraRadera