fredag 1 januari 2010

2010

Så var det ett nytt år, och faktiskt till och med ett nytt decenium. 2010 är här och visar det genom att ordna en riktig snöstorm ute och efter att ha sett nyheterna imorse så verkar det som om året även medför riktig kyla - igen.
Mitt nyår var helt underbart, finns inget som slår firandet i Finnsviken med Ottossons! :D Dans, godis-/chipsätande och TP-spel är en kombination som inte kan gå fel. Kvällen avslutades med skålande med cider till TV-firandet och tomtebloss i Ottossons lilla träd (sort okänd....) ute på gården - vår sorts fyrverkeri ;)

Så vad minns ni alla från 2009?
Jag minns 5 olika saker lite extra mycket.
  1. Jag slet av mitt korsband i maj under en fotbollsmatch och det är fortfarande av - operationen blir troligen i februari. Detta betydde att min fotbollskarriär var över, vilket var riktigt snopet efter att min försäsong varit den bästa hittills och jag hade äntligen börjat göra mål.
  2. Jag sprang Midnattsloppet i Stockholm trots korsbandet och fick tiden 46.30, vilket jag var och är otroligt nöjd med! Loppet är ett minne för livet och jag tänker definitivt göra om det när knäet är bra igen.
  3. Jag tog körkort den 9:e december, något som verkligen fick mig att inse hur gammal jag blivit. Känslan var underbar och när jag höll mitt lilla körkort i handen för första gången så var känsla obeskrivlig.
  4. Ture och Totte. Efter att min katt som jag haft i 15 år dog så välkomnande min familj två nya medlemmar i familjen i november, nämligen de oerhört söta och charmiga pojkarna Ture och Totte. Dessa två kattungar (mina pälsklingar) har blivit en självklarhet i familjen och jag älskar dem av hela mitt hjärta. De kan pigga upp mig oavsett vilket humör jag är på, även om det är lite påfrestande när de väcker mig klockan sex på morgonen...
  5. Julen 2009. Granarna var prefekta, lussebullarna och pepparkakorna smakade ljuvligt och deras lukter fyllde huset med dofter som inte kan sammanfattas med ett annat ord än JUL, pepparkakshuset blev perfekt och julklapparna var toppen! Ja, allt som hade med julen 2009 att göra var klanderfritt och nedräkningen var så mysig med massor av förväntan och julstök. Dessutom upptäckte jag i år alla julbloggar och började även själv föra en julblogg vilket absolut bidrog till en jul som jag sent ska glömma. Synd bara ett den gick så himla fort.

Jag önskar er ett fortsatt gott nytt år och snart är det dags för mig att låta bloggen vila, men jag fortsätter en liten stund till i alla fall :)

1 kommentar:

  1. Hihi.. den 9:e december hade jag haft mitt körkort i 5 år och då insåg jag hur gammal jag är ;)

    SvaraRadera